Lansare IAA

Pe 12 decembrie, am avut mare lansare și la IAA România.

Andrei Cohn (Cohn & Jansen), Mihai Bârsan (ex-Ursus Breweries), Raluca Feher (CAP), Sorin Popescu (NEXT Advertising) și Liviu David (NEXT Advertising) au avut o discuție fulminantă despre cum se aprobă acele campanii care construiesc branduri, uimesc publicul și fac istorie. Unii dintre acești oameni, care au atâtea povești savuroase, sunt foarte scumpi la vedere – deci chiar a fost o seară unică. Mulțumim celor care au venit!

Foto: IAA

Am încercat să răspundem unor întrebări care ne macină de mult. Cum s-au aprobat campanii precum Zânul de la Banca Transilvania, ”Ce vacă sunt” pentru Fulga / Albalact, campania Unirea, spotul Stejar cu câinele acoperit de ghinde? Ce influențează curajul unui brand? Cum trebuie să funcționeze relația client-agenție, pentru a da naștere unor campanii apreciate de public? Cum trebuie făcută cercetarea de piață, pentru a nu reteza creativitatea? Sunt întrebări pe care și le pune și cartea, dar am vrut să le auzim din gura celor care au contribuit la aceste exemple de curaj și inovație.

Foto: Princeps Publishing

La eveniment au fost prezenți, printre alții, studenți și profesori de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA București.

Foto: SNSPA

Am avut, ca de obicei, sesiunea tradițională de autografe.

Foto: SNSPA

 

 

Lasă un răspuns